Izjava o odricanju od odgovornosti zbog objava i obraćanja drugih osoba

Ovim putem Udruga žena oboljelih od endometrioze Ja sam 1 od 10 želi jasno istaknuti da nema kontrolu nad sadržajem i informacijama koje drugi pojedinci objavljuju na temu endometrioze na prostoru Republike Hrvatske. Svaka izjava, mišljenje ili informacija koju pružaju drugi korisnici javnog prostora, isključivo je odgovornost tog pojedinca, a ne Udruge.

Iako se Udruga trudi održavati kvalitetu i relevantnost sadržaja na temu endometrioze na prostoru Republike Hrvatske, ne može jamčiti potpunu točnost, aktualnost ili prikladnost objava koje nisu u njenom neposrednom vlasništvu ili pod njenom direktnom kontrolom.

Mole se svi korisnici javnog prostora da preispitaju i provjere sve informacije koje posjeduju na temu endometrioze prije nego što ih javno objave, odnosno izjave.

Udruga je svjesna da prilikom svakodnevnog rada može doći do nenamjerne pogreške u davanju informacija, što može rezultirati situacijom koja može uzrokovati neugodnosti ili zabunu kod osoba kojih se navedene informacije tiču. Zbog navedenog, još jednom se pozivaju svi korisnici javnog prostora da preispitaju i provjere sve informacije koje posjeduju na temu endometrioze prije nego što ih javno objave, odnosno izjave.

Nadalje, Udruga moli javnost da prepozna da Udruga ima ograničenu, odnosno da nema kontrolu nad sadržajem objava i izjava drugih pojedinaca.

Udruga ne prihvaća odgovornost za eventualnu štetu ili krivo informiranje koje proizlazi iz informacija objavljenih od strane drugih korisnika javnog prostora.

Ova izjava o odricanju od odgovornosti primjenjuje se na sve objave, komentare, ili bilo koji drugi vid informacija koji potiče od drugih osoba koji nisu aktivni članovi Udruge.

Udruga se zahvaljuje na razumijevanju i suradnji u očuvanju medijskog integriteta na prostoru Republike Hrvatske na temu endometrioze.

Naš rad možete podržati donacijom

donacije

Ja sam 1 od 10  - Udruga žena oboljelih od endometrioze
HR-10000 Zagreb
www.jasam1od10.hr
OIB: 14886696910
IBAN: HR0923600001103010003
Zagrebačka banka d.d. (SWIFT: ZABAHR2x)